queequeg - Blogovi

EKONOMSKA KRIZA


Ekonomska kriza u svetu. Joj pa ja ne razumem sto kukaju toliko, samo su mogli kod nas malo da svrate na Balkan. Ovde toga ima u izobilju i vec toliko dugo da smo navikli i to nam nista nije novo. Kazu doci ce i kod nas, sledeca 2009 ce biti teska, stedite.....qq Nego ja htedoh da dam savet onima koji to jos nisu doziveli, koje su mere najbolje.

Pocnes da obilazis rodbinu, najbolje oko ruchka, a usput ako si u prilici i svratis na veceru kod drugog rodjaka ili komsije(komsijama u to vreme ne otvarati vrata), ides naravno autobusom , sverc komerc a ako naidje kontrola kukaj , moli ili grizi i cim se otvore vrata beziiiiiiii. Kupanje strogo samo nedeljom, ves masina ako mora , perite na ruke. Iskoristite onaj vic (pirotjanski), dajte deci neku kintu da ne doruckuju i rucaju a veceru im naplatite Ima jos par sigurnih stvari. Ako ste u mogucnosti uclanite se u g-17 pa na aerodrom bog da vas vidi a za krajnju nuzdu zamonasite se i resili ste sve materijalne probleme. U komentarima molim dodajte jos neki predlog......treba se pomagati

Ateh, 16god

Pare nisu problem, para nema. A i da imamo - odakle nam...

 {#emotions_dlg.hammer}

Copyright Zoki Games © 1995-2024. All Rights Reserved. Zoki.com se ograđuje od problema emotivno-patološke, bračne i vanbračne i softversko-hardverske prirode koji su nastali kao posledica intimiziranja sa drugim korisnicima. Vodite računa o sebi i drugima jer zoki.com nije odgovoran, tj. Vi ste odgovorni za Vašu fizičku, psihičku i moralnu bezbednost kao i za bezbednost maloletnih lica sa kojima možete doći u interakciju.